Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÓBIÁS ANYAGOK 

VISSZATÉRÉS SOROZAT:

3. SHOUD : „Búcsú a hatalomtól” – Adamus Saint-Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. október 4-én

www.crimsoncircle.com 
 
 

     Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain! (a közönség tapsol) Kemény idők kemény angyalokat kívánnak, ezért vagyok ma én itt! 

     Rendkívül zsúfolt teendőim ellenére időt szántam arra, hogy itt legyek, éppen egy sorozatnyi Párizsban tartott találkozóról érkeztem ide, amik tényleg nagyon komoly találkozók Shaumbra, olyan összejövetelek ezek, amelyek még napokig, hetekig, sőt hónapokig fognak zajlani. Tehát ezeken a szó szoros értelmében vett találkozókon vettem részt Párizsban, a ti időtök szerint kora reggel, ahol jelenleg éjszaka van. Időt szántam teendőim sorában arra, hogy most itt legyek veletek, és hogy beszéljek arról, hogy jelenleg mi is zajlik a világban, hogy beszéljek nektek a hatalom bukásáról.  

     Vegyünk együtt egy mély lélegzetet, még mielőtt belevágnánk mai megbeszélésünkbe! Arra kérlek titeket, hogy kapaszkodjatok a széketekbe, mert ez itt most egy rázós utazás lesz! 

     De drága Shaumbra, ti tudtátok, hogy ez közeledik, és pontosan ezért is ültök ma itt ezekben a székekben, akár személyesen vagytok jelen ebben az igen csak fura közösségi központban, akár éppen Párizsban vagytok, vagy a világ bármelyik más pontján tartózkodtok – ti tudtátok – hogy ebben az időpontban ezekben a székekben fogtok helyet foglalni.  

     Aktuális események

     A mai nap folyamán több rendkívüli fontossággal bíró, kényes és történelmi jelentőségű ülésen vettem részt Párizsban, aminek a témája Európa, Ázsia, Afrika és Amerika jövője, jövőbeni sorsa volt - az elmúlt hetekben a világ összes részén megrendezett összejövetelekhez hasonlóan. Ha az én helyemben lennétek – de nem vagytok – akkor tudnátok, milyen is elmenni ezekbe az elképesztő hatalmi központokba – Washingtonba, New Yorkba, Párizsba, Bangkokba – szerte az egész világon. Amit most láttok, az a Földön eddig ismert hatalom vége – és hála Istennek, hogy ez így van.            

     Az, hogy a hatalomnak most befellegzett, a frászt hozza azokra, akik már hosszú korszakokon átívelően ebből táplálkoztak. A saját szemük láttára omlik össze a birodalmuk. A szemük láttára pártol el mellőlük a szerencséjük. Mindaz, amit eddig magukról gondoltak, most a szemük előtt válik az enyészeté, és a világ változóban van.  

     Elképesztő hetek voltak ezek a Föld történelmében, hiszen ez egy olyan történelem, amire bizony jó sokáig emlékezni fognak. És mindaz, amit az elmúlt tíz évben a tudatos emberek tettek szerte az egész világon, itt és most belép a játékba. Ez az, ami napvilágra került egy éve, a Kvantumugrás időpontja óta, és ez az, ami az egész világ hatalmi asztalain változást idéz elő.             

     Ezt kimerítőbben elmagyarázom ebben a Shoudban, de addig is vegyünk most közösen egy mély lélegzetet! 

     (szünet) 

     Olyan új területeket hajózunk most be, amelyekhez foghatót én magam sem láttam egyetlen egy életemben sem, ahogyan ti magatok sem. Az emberiség leghatalmasabb változása játszódik most le, miközben itt ültök ezekben a székekben. Ezen most a semmi eddigihez sem hasonlatos tudatváltást értjük.  

     Keresztülmentetek már több változáson is korábbi életeitek során, de az sok-sok létidőn keresztül bontakozott ki – több száz illetve több ezer év alatt. Ez még soha nem történt meg ennyire jellemzően és ilyen rövid idő alatt.  

     Tóbiás kért fel, hogy a mai napon osszam meg veletek a gondolataimat és az érzéseimet, és némi meglátást adjak számotokra azzal kapcsolatosan, hogy jelenleg valójában mi is zajlik a világban. Tóbiás most a holnapi nap folyamán tartandó zenével kapcsolatos megbeszélésére készülődik. Továbbá felkészül a Brazíliában tartandó szexuális energia vírusról szóló iskolájára, ami egy rendkívüli fontosságú munka ezekben a most zajló hatalmas változásokban.  

     És Tóbiás természetesen a fizikai formába való visszatérésén munkálkodik, hogy hús és vér alakban csatlakozhasson hozzátok, hogy itt lehessen és segítsen nektek üdvözölni azokat, akik most érkeznek ide – a Kristályokat.  

     Ó, most ebben a Földön zajló hatalmi váltásban sokakat fogtok látni, akik mindeddig a hatalomért éltek – akik életről életre a hatalmi házukban éldegéltek hatalmi székeikben ücsörögve, hatalmi bohóckodásaik kellős közepette – és akik most eltávoznak a Földről, és bizony jó ideig nem térnek ide vissza.  

     Ez helyet csinál azok számára, akik korábban még nem jártak a Földön – és itt a Kristályok új fajáról, az Új Energiás gyermekekről beszélek, akik azokon az energia sugarakon, tudat portálokon keresztül érkeznek ide, amiket ti segítettetek létrehozni. És ha azt gondoljátok, hogy ti már meghaladtátok azt a kort, hogy gyermekeket szüljetek – ez így is van. (nagy nevetés) Némelyikőtöknél egy kis pánikot véltem felfedezni! (még több nevetés) –„Édes Istenem, egyet sem kérek belőlük az életemben! Kettő bőven elég!”  

     Ugyanakkor egy teljesen más valódi módon mégis szültetek. Az elmúlt öt vagy tíz évben várandósak voltatok, mikor is létrehoztátok azokat a nyitásokat, amik lehetővé teszik a kristályok bejövetelét. És ők nem a bölcsek, hanem az újak. Nem ők azok, akik majd előállnak a megoldásokkal és a válaszokkal mindarra a sok problémára és kihívásra, amikkel jelenleg szembenéz az emberiség, mert azok bizony már most is a Földön vannak. Ők azok, akik itt ülnek ma ezekben a székekben, és ezek ti vagytok! 

     A hírnökök

     Hogy egy kedves barátom – aki egyben a ti barátotok is – szavait idézzem: ti vagytok azok, akikre vártok! Ti vagytok a hírnökök! Ti vagytok azok, akik keresztülutaztatok a téren és az időn! Annak ellenére, hogy beragadtatok ebbe a nagyon lineáris és korlátolt dimenzióba, ti vagytok azok, akik az üzenettel érkeztetek ide hosszú idővel ezelőtt, és akik oly sok életen keresztül fizikai testben álcáztátok magatokat, és oly hosszú időre az elme csapdájába estetek.  

     Ó, az elme! Túl fogunk lépni az elmén, és ez sok mindenkit meg fog ijeszteni, mert rajta kívül semmi mást nem ismernek. Az elme volt a hatalmi központ, és ezen túl fogunk lépni!  

     Ti vagytok a küldöttek, nem pedig azok, akik repülő csészealjakon utazgatnak, és nem azok a vezetők, akikről azt gondoljátok, hogy majd kiemelkednek a sorból, és idejönnek, hogy megmentsék a Föld nevű bolygót. Ti vagytok a hírnökök! Azt akarom, hogy ezt lélegezzétek be! 

     Azt akarom, hogy emlékezzetek arra, hogy kik vagytok, hogy miért voltatok ott Atlantisz templomaiban, hogy miért voltatok ott az ősi Egyiptomban, hogy miért voltatok ott Jeshua idejében, és hogy miért is volt az – ami egyáltalán nem véletlen – hogy időről időre felbukkantatok a bolygó történelmének a legdrámaibb, legmegrendítőbb és legjelentőségteljesebb pillanataiban! Ez egy olyan történelem, ami túlnyúl ennek a bolygónak a történelmén. Ez most egy olyan történelem, ami hatással van arra a több ezernyi Új Földekre, akik csak az indulásra várnak, és akik a többi birodalomban a keletkezés állapotában vannak. Ezek ennek a fizikai Földnek, az eredeti Földnek a tükröződései, és jelenleg várakoznak.                  

     A mennyekben, ahol a ti spirituális családotok létezik – jelenleg ők is várakoznak, vesznek egy mély lélegzetet, a legmélyebb szeretetüket küldik nektek, hiszen ti egyben az ők küldötteik is vagytok. Nem feltétlenül azért jöttetek el ide a Földre, hogy valami magas politikai pozíciót töltsetek itt be, vagy hogy egy multimilliárdos vállalkozás bárói legyetek, vagy hogy egy színpadi rock sztár legyetek, hiszen az elmúlt életeitekben már megtanultátok, hogy a valódi hírvivők számára azok bizony nehéz szerepek. Túlságosan könnyű ám beleragadni a hatalomba, túlságosan könnyen elsöpörnek ám mindazok az energiák, amiket rátok irányítanak. 

     Küldöttekként, aki keresztül jöttetek az időn és a téren, ti vagytok azok, akik a csendes szinteken léteztek, a hétköznapi szinteken, ugyanakkor mégis nagyon kiterjedt szinteken, hogy elhozzátok az üzenetet az emberiség többi része számára, hogy elhozzátok a jövőre vonatkozó látomást, hogy elhozzátok az új út reményét, és pontosan ezért vagytok itt.  

     Ezt oly gyakran kétségbe vonjátok. Azon tűnődtök, hogy vajon ha ez mind így igaz, akkor hogyan lehetséges az, hogy semekkora hatalommal sem bírtok? Akkor hogyan lehetséges, hogy képtelenek vagytok mindazoknak a nagyszerű dolgoknak a megtételére, amivel lenyűgözhetnétek a barátaitokat, a rokonaitokat vagy a többi embert? Akkor hogyan lehetséges, hogy nem vagytok tisztánlátóak? Akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudjátok megjósolni a jövőt? Akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtok tárgyakat mozgatni anélkül, hogy ne érnétek hozzájuk –hozzám hasonlóan?      

     Mindezeket a dolgokat félretettétek, legalábbis egy időre. Elterelés lett volna. Azt okozta volna, hogy olyan valamire fókuszáljatok, ami végezetül a saját mérgetekké vált volna. 

     De drága barátaim, ti – rátok nézek, akik most ültök, rátok nézek, akik a téren keresztül vágva az Interneten keresztül csatlakoztok hozzánk, és azokra, akik majd egy későbbi időpontban fogják ezt meghallgatni vagy megnézni – amennyiben most halljátok a szavaimat vagy olvassátok ezeket a szavakat, amennyiben megérint titeket ennek a Shaumbra néven ismert csoportnak az energiája, akkor ti vagytok a hírnökök, és most idejöttetek.  

     Tehát Tóbiás még több munkára készülődik most, a Földre való visszatérésére készül, arra, hogy veletek kart öltve dolgozzon.  

     Kuthumi, aki nem jelenik meg túl gyakran az ehhez hasonló alkalmakkor a Shaumbra előtt, nagyon is el van foglalva a veletek való munkával, és ezt ti is tudjátok. Érzitek az energiáját. Érzitek, ahogy Kuthumi szüntelenül arra próbál titeket rávenni, hogy megértsétek, hogy ez arról szól, hogy teljesen jelen legyetek a pillanatban, a testetekben, és terjedjetek túl az elméteken.      

     De a mai nap… ez a nap az enyém! Ma Adamus napja van, és itt vagyunk! A Föld leghatalmasabb változásának a csúcspontján tartózkodtok.  

     Ez most történik

      Namármost, ezt néhányan talán megkérdőjelezitek, hiszen az elmúlt életekben a változások a legtöbbször a háborúzások vagy az éhínségek időszakaiban mentek végbe. Ez volt az a két út, ami beindította a változásokat. De itt most nem lesztek a szemtanúi olyan típusú háborúknak, mint a múltban. A tudat változásának egy teljesen új útját fogjátok látni.  

      Azok közületek, akik 2012-re vártok – hát le fogtok maradni a mókáról! Lemaradtok a partiról, hiszen az éppen most történik. A valódi mély változások egy évvel ezelőtt kezdődtek el. Ó, már hosszú ideje építés alatt voltak, de a régi energia vibrációjáról az Új Energia kiterjedésére a valódi váltás egy évvel ezelőtt vette kezdetét, és nézzétek csak meg, mi minden történt azóta! Amennyiben 2012-től vártok valami nagy változást, akkor lemaradtok az egészről!  

     Kifejezetten az elkövetkezendő négy év során látni fogtok egy-két igen csak nehéz, kihívással járó dolgot. Látni fogjátok, ahogy a Földön meglévő régi tudatosság felgöngyölődik, szétesik. És igen, lesznek olyanok, akik majd pánikba esnek. Lesznek olyanok, akik félni fognak, és sokan, rengetegen lesznek olyanok, akik majd lopáshoz fognak folyamodni, legyen szó akár pénz lopásról, akár más emberek energiájának és tudatának az ellopásáról, akár mások vagyonának, tulajdonának az ellopásáról. Sok ilyen dolgot fogtok látni.  

     A következő négy év időszaka számotokra arról szól majd, hogy egyensúlyban legyetek, hogy felhozzátok magatokban mindazt, amit megtanultatok, mindazt, aminek a kapcsán bölcsességre tettetek szert, mindazt, amit már tudtok önmagatokon belül. Az elkövetkezendő négy év annak lesz az időszaka, hogy befejezzétek a rejtőzködést, valamint, hogy véget vessetek annak, hogy úgy tesztek, mintha áldozatok lennétek! Továbbá, hogy befejezzétek azt, hogy úgy tesztek, mintha valaki másra várnátok!  Vessetek véget annak, hogy azt színlelitek, hogy még többet kell tanulnotok, hogy el kell végezzétek mindezeket a rituálékat és ceremóniákat ahhoz, hogy Új Energiás Emberré válhassatok! Már most is azok vagytok, itt és most a mai napon! Egyetlen egy dolog sem hiányzik belőletek, kivéve az önmagatokba vetett valódi bizalom!  

     Amit szerte az egész világon jelenleg mindenütt láthattok – az a bizalom mélyreható elvesztése – bizalomvesztés a régi rendszerekben, a régi szervezetekben, a kormányban, ami szétesőben van. Amivel ti rendelkeztek drága Shaumbra, az az egyik legfontosabb eszköz – az önmagatokba vetett valódi bizalom. És előbb vagy utóbb ugyanez lesz a helyzet a világ többi részével is. Ez arról szól, hogy megtanuljanak megbízni abban, hogy a válaszok bennük vannak. De jelenleg, a legnagyobb változást és legtöbb összeomlást hozó időszakban, eljött az emlékezés ideje, eljött annak az ideje, hogy felszínre hozd az önmagadba vetett bizalmadat!           

     Amennyiben nem felejtesz el megbízni abban, aki vagy – akkor képes leszel szinte egyetlen karcolás nélkül keresztülmenni ennek az egésznek minden részén! És itt most nem valami ismeretlen istenbe vetett bizalomról beszélek! Nem arról van itt szó, hogy bízz meg egy guruban! Nem arról beszélek, hogy abban bízz meg, aki szerinted majd öt vagy tíz év múlva leszel! Hanem arról, hogy itt és most bízz meg magadban! Minden eszköz a rendelkezésedre áll. Rendelkezel az összes forrással! Mindened meg van, amire most szükséged van, mivel hírnökként, aki képes keresztülvágni az időn és a téren, te magad helyezted azt oda saját magad számára. Bízz abban, hogy eleget tudtál ahhoz, hogy ezt az eszközt az utadra helyezd, hogy aztán majd a Most pillanatában hasznosíthasd! Bízz meg abban, hogy te azt már odaraktad, és akkor az úgy is lesz!  

     Vegyünk egy mély lélegzetet! Ne várjatok 2012-ig, mivel addigra ez a tudatváltás már túl lesz a legnehezebb ciklusán. 2012-től kezdődően a kezdeteknek, az Új Föld testet öltött kezdeteinek lesztek a szemtanúi pontosan itt!  

     A hatalom elvesztése

     Beszédem célja és lényege, mai beszédem címe: -búcsú a hatalomtól-, és valóban ez az, amit ti is láttok. Ha tudni akarjátok, hogy mi zajlik, akkor azt mondjátok: -„Saint-Germain, mondd meg nekünk a lényeget! Mi történik most a Földön?” – A hatalom elvesztése.         

     Ez saját magatokon belül már lezajlott bennetek, tehát pontosan tudnotok kellene miről is szól ez az egész. Tíz éven át zajlott a hatalmatok elveszítése, annak ellenére, hogy kétségbeesetten próbáltatok hozzá ragaszkodni!     

     Ha visszatekintetek jelen életetek történetére, annak legnagyobb része saját hatalmatok elvesztéséről szól. Ebbe beletartoznak testetek hatalom vagy erő központjai! Elvesztettétek a régi hatalom vagy erő központjaitokat, azt, ami a régi szexuális energiát jelentette. Ez egy fontos erőközpont volt. Néhányatoknak kemény volt ezen keresztüljutni, mivel annyira bevettétek azt! Életeken át építgettétek szexuális energiátokat – és itt most nem csak a másokkal történő bujálkodásról beszélek – hanem arról, hogy honnan hoztátok be a hatalmat, és honnan sugároztátok azt ki! 

     Ezt az életeteket azzal töltöttétek, hogy megtanuljátok elengedni a bennetek lévő szexuális hatalmat. Néhányan jókora manipulációra használtátok azt! Néhányan pedig arra, hogy hatalmas akadályokat építsetek magatok köré! Néhányan mindössze tiszta energia táplálkozására használtátok. Ahelyett, hogy arra támaszkodnátok, ami valóban bennetek, a bensőtökben van, ebből a szexuális hatalmi központból kiindulva táplálkoztok másokból.  

     Tehát ennek távoznia kellett! Senki sem vette ezt el tőletek, sőt ti magatok voltatok azok, akik felállítottátok életetek körülményeit – jóllehet, igen csak nehezeket és kihívásokkal telieket – pontosan azért, hogy megdöntsétek azt a hatalmi központot.  

     Egy kevesen rendelkeztetek pénz hatalmi központokkal. Ezeket létidőkről létidőkre megtanultátok, és azt is meg kellett tanulnotok, hogy a hatalom illúzió. Meg kellett tanulnotok elengednetek ezt a hatalmat, ami nehéz volt, és szinte én magam is együtt sírtam veletek, amikor minden anyagi javatokat elvesztettétek. Ezzel azonosítottátok magatokat. Ez volt az erősségetek. Ez volt a fegyveretek, és ezt el kellett veszítenetek. És amikor megpróbáltátok azt újra visszaszerezni, újra el kellett azt veszítenetek. Hála Istennek!  

     Van egy, amivel sokan még ma is küszködtök, de túl fogtok rajta lépni – ez pedig nem más, mint az elmétekben lévő hatalmi központotok. Elvesztettétek a szexuális hatalmatokat, az anyagi hatalmatokat, ezért aztán mindent ide felhoztatok. „Legalább még a józan eszem megmaradt, az elmém. Legalább a racionalitásra még képes vagyok.” - És ez is távozni fog. (nevetés)            

     Tudjátok az elme egy nagyon trükkös, rendkívül makacs hatalmi központ. Idehelyeztétek az összes hatalmatokat, az összes önmagatokról alkotott értékeiteket, mindazt, amit szerintetek képesek vagytok megteremteni, és amivé szerintetek képesek vagytok válni! És mi látjuk, hogy ennek is mennie kell, mivel a hatalom illúzió!  

     A hatalom egy régi vibrációs energia. A hatalom – bármi, aminek köze van a hatalomhoz – egymással szembenálló energiából áll. Átmentünk már ezen korábban – a pozitív/negatív, a maszkulin/feminin, a fény/sötétség – ezek a dolgok. Ti az elmétekbe fókuszáltátok ezt a hatalmi központot, és talán ez a legutolsó valódi hatalmi központ, amivel bírtok, de ez is el fog menni. És amikor eltávozik, akkor majd megnyitod magad annak külső és belső univerzumára, aki valójában vagy. Amikor ennek a legutolsó maradvány hatalmi központnak is eltávozik az illúziója, akkor majd megértitek, hogy az elme egy korlát volt. Ennél sokkal, de sokkal többek vagytok.  

     Néhányan a vallást és a spiritualitást használtátok fel hatalmi központotokként, és ez az elmével összekombinálva bizony egy nagyon veszélyes koktél! Felhasználtátok ezt a vallási szónoklatot és spirituális L. SZ-t! (nagy nevetés) Cauldre nem akarta megengedni, hogy kimondjam, hogy lószar, ezért aztán L. SZ-t mondtam. (nagy nevetés) Ezt a hatalmi központotokat néhányan összekombináltátok a szexuális hatalmatokkal a múltban, és nézzétek csak meg mi történt! Most láthatjátok ezt az egyházaknál! Megtanultátok elengedni azt a dogmát, azt a filozófiát, azt a látszatot. Az egy hatalmi központ volt, és most távozóban van. 

     Azután meg megalkotjátok mindezt a többi kis hatalmi központot a testetekben, aminek aztán oly nagy érvényt tulajdonítotok – arról beszélek, amit csakráknak neveztek. Neked nincsenek csakráid. Te is Isten Vagy! Nem kell neked megszilárdítani a hatalmat apró kis színesen forgó körökben a testedben! Ez egy illúzió, vagy talán úgy is fogalmazhatnék, hogy káprázat! És mindezeken túlmenően még mindenki másnak is átadod a hatalmadat. Tíz fájdalmas év alatt megtanultátok milyen is az elengedés.  

     Számotokra ez jelentette a hatalmatok elvesztését, ami azért következett be, hogy mindaz lehess, aki valójában vagy. Hogy beléphess az Új Energiába, aminek semmi szüksége a hatalomra, ami nem akar hatalmat, és ami nem is fogja megengedni a hatalmat. Miért is lenne szükséged hatalomra egy olyan energiában, ami valóban kiterjedéssel bír minden létező irányba? Nincs szüksége arra, hogy szemben álljon önmagával ahhoz, hogy megismerje saját magát. Nincs szüksége arra, hogy bármit is felhalmozzon, mivel minden már most ott van. Miért is lenne szükséged hatalomra?               

         Késő Lemúria és Atlantisz óta, ez a hatalmi elképzelés egyre csak épült, és épült és épült. És áthozatalra került ebbe a modern – ezt ti nevezitek modernnek – korba, és mostanra jócskán feldagadt. Kicsúszott az irányítás alól. És hogy mi történik az egész világon jelenleg: - az, hogy a világ átvált az Új Energiába és az új tudatosságba - ahol a hatalom nem megengedett.  

     Jelenleg a hatalom a méreg. És ezt újra és újra látni fogjátok, amikor csak elolvassátok az újságok szalagcímeit, és amikor látjátok, hogy mi történik a világban. Az a hatalom, amihez az emberek a múltban ragaszkodtak, kezdve a leghatalmasabb és legnagyobb hatalommal bíró intézményekkel – az a hatalom lesz most a saját mérgük. Minél inkább ragaszkodnak majd a hatalomhoz, az annál mérgezőbb lesz. Minél inkább megpróbálnak majd hinni benne, az annál mérgesebb, dühösebb lesz. Minél inkább megpróbálják majd mások ellen használni, annál jobban fojtogatja majd őket. Megfullasztja őket. Kiveszi belőlük az életet.  

     A hatalom önmagában egy tudatosság. A hatalom elért egy olyan pontra a saját ciklusában, ahol többé már nem létezhet hatalomként. Többé már nem lehet szembenálló maszkulin/feminin vagy fény/sötétség. Kinőtte magát. Keresi a régi tudatosságból való kiszabadulását, és most önmaga ellen fordul. A hatalom mérgező és megöli saját magát és mindenki mást is, aki ragaszkodik hozzá.  

     Ezek erős, ugyanakkor igaz szavak. Látni fogjátok! Látni fogjátok ezt a következő és az azt követő hetekben, és akkor majd azon tűnődtök, hogy mi folyik a világban, vajon darabjaira hullik éppen? És a válasz az, hogy teljes mértékben igen. A hatalom elpusztítja önmagát és mindazokat, akik visszaéltek vele, akik kihasználták, és akik félreértették.  

     Ami előttünk áll

     Fussunk át néhány kategóriát! Vessünk egy pillantást az elkövetkezendőkre vonatkozó potenciális szalagcímekre! (Linda megjegyzi: Ez az októberi meglepetés? – Adamus Saint-Germain kuncog) Először is, láttátok ezt a pénzügyi szektorban, és még csak a kezdetét láttátok. Amit az elkövetkezendő hónapok során látni fogtok, különösen azok esetében, akik a kezükben tartották a hatalmat - és nem csak ebben az életükben, hanem sok másikban is, akik újra és újra magukhoz ragadták azt – akik ebbe inkarnálódtak vissza. Ők valamiféle diktátori hatalmat tulajdonítottak saját maguknak, és jelenleg igen sok él belőlük a Földön.  

     Látni fogjátok majd, hogy azok, akik a pénzügyi hatalmat ragadták magukhoz, milyen kétségbeesetten megpróbálják majd azt megtartani, visszaszerezni és manipulálni. Álljatok a kerítés mögé, vegyetek egy mély lélegzetet, bírjatok együttérzéssel, mivel jaj nekik! Jaj a családjuknak, jaj a szolgáiknak, és jaj mindazoknak, akik részt vettek az ő hatalmi játszmáikban! Álljatok a kerítés mögé együttérzéssel drága barátaim! Egy cseppet se sajnáljátok őket! Úgy is fogalmazhatnánk, egyfajta kitekert módon, hogy ezt az emberiségért is teszik. Tudták, hogy ez lesz! 

     Az 1500-as, 1700-as és az 1900-as évek végén folytattunk nagyon multidimenzionális, nagyon misztikus beszélgetéseket ezekkel a csoportokkal, akiknek a kezükben volt a hatalom. Megmutattuk nekik, hogy mi vár rájuk. Nem hitték el. Ez azt okozta számukra, hogy még kétségbeesettebben ragaszkodtak a hatalomhoz, és ez most bekövetkezik.  

     Tehát egy szinten tudták, hogy ez bekövetkezik. Ne sajnáljátok őket! Azért se sajnáljátok őket, mert némelyikük majd hozzátok fog fordulni, hogy rájöjjenek, hogy mi az isten történt az életükben. Egy rémálomhoz lesznek hasonlatosak, amikor majd eljönnek hozzátok. Egy merő világfájdalom lesznek majd. (nevetés, ahogy sziréna hangja hallatszik a háttérben) 

     Tehát drága Shaumbra, a hatalom jelenleg egyenlő a méreggel. Méreg azok számára, akik kormány pozíciókban vannak, akiknek meg voltak a maguk kis játszmái, akik fenntartották a maguk kis birodalmait, akik többet gondoltak magukról és a kis csoportjukról, ami támogatja őket. Itt most nem feltétlenül kizárólag csak a megválasztott tisztviselőkről beszélek, hanem a bürokratákról is. A bürokraták is kívül találják majd magukat. A bürokraták egy egészen új… egy egészen új létezőkből álló seregekkel találják majd szembe magukat, akik tényleg azért jönnek, hogy szolgáljanak, és nem pedig azért, hogy elvegyenek. Azok, akik ragaszkodnak kicsi hatalmi trónusaikhoz, szintén világfájdalomban találják majd magukat.  

     Nem miattunk történnek ezek a dolgok. És nem is miattatok. Hanem arról van szó, hogy a megszokott hatalmi poharuk, amiből eddig ittak, most méregpohárrá változott! Pont az a hatalom, amire támaszkodnak, pont az az ital, amit eddig mindennap megittak vált mostanra méreggé.  

     Látni fogjátok, ahogy ez a továbbiakban meg fog történni az egyházakban is. Hála Istennek ezért (nevetés), hiszen az egyházak kezében összpontosult a hatalom a kormányok felett, a pénz felett, a szexuális energia felett, a szellem és a tudatosság felett, és amikor megisszák a hatalmi italukat, az majd felrobbantja a beleiket! Belülről fogja elpusztítani azt, amivel már oly régóta visszaélnek. Történetek szivárognak majd ki azokról, akik a vallási hatalmat, az emberek bizalmát tartották a markukban – de most ki fog derülni, hogy milyenek is ők valójában – hogy micsoda démonok is valójában.  

     Sajnálom. Tóbiás nem… ő finomabban adja ezt elő nektek, én meg fogom, és kipakolok mindent az asztalra. Nagyon hosszúak voltak az elmúlt heteim, amit tárgyalásokkal töltöttem. Néha macskaként jelenek meg – ez az egyik új kedvencem. Tudjátok az emberek olyan mókásak. Azt hiszik, hogy egy macska teljesen ártalmatlan.(nevetés) 

     A mai napon korábban Párizsban lezajló találkozókon saját magamként jelentem meg, és ez halálra ijesztette egy némelyik hatalmi embert, ezeket a bankárokat, bürokratákat, politikusokat, akik Saint-Germainként ismertek fel engem más létidőkből. Nem jöttek rá erre teljes egészében – ilyeneket kérdeztek: -„Honnan ismerlek?” – én meg csak mosolyogtam, majd azt feleltem: -„A pokolból ismersz” ( a közönség nevet és tapsol) „és pontosan oda is térsz vissza”(még több nevetés)  

     Drága, drága Shaumbra, amit most láttok, az a búcsú a hatalomtól, az a hatalom elvesztése, mivel jelen pillanatban a Földön a hatalom egyenlő a méreggel. Ez végigseper az összes hatalmi intézményen. Még olyan helyeken is látni fogjátok ezt, mint az iskolákban és az egyetemeken, a rendőrségeken, a hadseregekben, mivel az a dolog, ami mindezidáig fenntartotta őket, most azzá válik, ami összeomlasztja őket.  

     Ebben a váltásban káoszt fogtok látni. Nem fogom ezt cukormázzal bevonni. Mindenhol ezt fogjátok látni. Néhányan ezt nagyon közelről, a saját családotoknál, és a barátaitoknál is látni fogjátok. El fognak veszíteni dolgokat. Fájdalmaik lesznek és szenvedni fognak – legalábbis illúzió szintjén. Azon fognak tűnődni, hogy vajon hol lehet Isten, és ez lesz számukra az összes kérdés közül a legnehezebb. Látni fogjátok őket, ahogy térden állva egyfolytában csak imádkoznak majd – egyre csak imádkoznak, mígnem dühöngeni és őrjöngeni nem kezdenek majd, mivel minden imádkozással egy hamis istentől nyerik a hatalmukat, akihez imádkoznak. Ők nem Istenhez imádkoztak, hanem a hatalomért imádkoztak. És amikor most imádkoznak majd, a Régi Energia mérgéből isznak, és ez meg kell, hogy változtassa őket.  

     Vegyünk egy mély lélegeztet! Vegyünk egy mély lélegzetet! 

     Miközben ti a kerítés mögé állva végignézitek, ahogy a hatalom mérge végigsöpör az egész Földön, miközben végignézitek az Európai vezetők politikai meggyilkolását a nagyon is közeli jövőben, miközben látjátok a nagy Földi változásokat, azokat a földrengéseket, amiket már jó régen megjósoltak – mert ezek be fognak következni Shaumbra a saját szemetek láttára – értsétek meg, hogy mindez a hatalom elvesztéséről szól.  

     Ez nem azért van, mert az emberek gonoszak lennének. Az emberek – az emberek jók. Az embereknek van szívük. Az emberek tele vannak szeretettel és reménnyel, de egy kevesen megpróbálták ez elvenni tőlük, és ez többé már nem működhet. Egy kevesen megpróbálják visszatartani ezt az új tudatosságba való átmenetet, ahol a hatalom nem kívánatos, ahol a hatalomra semmi szükség. Megpróbálnak ehhez ragaszkodni, és ez lesz az ő vesztük.  

     Lázadások lesznek az utcákon, városok állnak majd lángokban. Látni fogjátok, hogy az emberek megbetegszenek majd olyan betegségekben, amik sokkal gyorsabban terjednek annál, semmint hogy a modern orvostudomány lépést tudna tartani velük. Látni fogtok sötét napokat, és ez nem a világ végét jelenti.  

     Itt az ideje, hogy azok legyetek, Akik Vagytok

     Kivétel nélkül mindannyiótokat arra kérlek, hogy emlékezzetek az önmagatokba vetett bizalomra, és értsétek meg, hogy nincs szükségetek hatalomra, hogy nincs szükségetek arra a régi energiára. Kivétel nélkül mindannyiótokat arra kérlek, hogy álljatok fel, és legyetek azok a hírnökök, akik vagytok! Sok nehéz évet elviseltetek a saját felkészülésetek érdekében, mikor is pontosan erre az időre készültetek fel, amiben most élünk. Ti vagytok azok, akikhez el fognak jönni, hogy meghallgassátok őket. Hogy meghallgassátok őket. Szükségük lesz valakire, aki egyszerűen csak meghallgatja őket – és nem valami szónoklatot okád ki magából, és nem hajt végre semmilyen rituálét, vagy kristály gyógyítást, és semmi ehhez hasonló dolgot. Hallgatóságra lesz szükségük.  

     Szükségük lesz valaki olyanra, aki segít majd nekik lélegezni, mert ahogy ezt Tóbiás már korábban mondta, egyfajta sokkos állapotban lesznek majd. Azt fogják gondolni, hogy apokaliptikus időkben élnek. Sokaknak ez lesz az érzésük. De ismételten mondom, jegyezzétek meg a szavaimat, én itt nem a világ végét jósolom meg. Én nagyszerű változásokat jelzek itt előre, és megjósolom a hatalom felbomlását.  

     Lesznek olyan tapasztalásaitok, amik egy kissé ijesztőek lesznek, ahol is a szó szerinti hatalom – az elektromosságotok – megszűnik, nem csak egy aprócska várost, hanem egy egész országot, vagy országokat érintve. Ti pedig azon töprengtek majd, hogy mi is történik. Mivel tudjátok a világotok a szó szoros értelmében egy energia hálózatra épül, amit az atom, a szén  és az egyéb források táplálnak, ennek következtében ti egy hatalommal bíró Földdel rendelkeztek, ezért aztán azt is látni fogjátok, ahogy ezeknek az energia hálózatoknak némelyike összeomlik majd. Persze egy bizonyos idő elteltével helyre lesznek majd állítva, de ezek a dolgok nagyon rejtélyes és szokatlan módokon fognak bekövetkezni a világ különböző részein.    

     És azt szeretném, ha azon a ponton mindannyian leállnátok, és ha az idegeneket kezditek vádolni ezek miatt a dolgok miatt (nevetés) akkor hosszasan el kell majd beszélgetnem veletek. Akkor visszaküldelek majd titeket a spirituális óvodába! (Linda megjegyzi: Spirituális óvoda? – a közönség nevet) 

     Shaumbra, olyan dolgokat fogtok látni, mint amilyeneket még soha nem láttatok ezelőtt, és ez nem kell, hogy hatással legyen rátok. Az nem kell, hogy kibillentsen benneteket. Lényegében ez nem is lehetséges, hiszen ti már elengedtétek a hatalmat. Visszatértetek önmagatokhoz, a Forráshoz, a bennetek lévő Istenhez. Lekapcsoltátok magatokat a hálóról, hogy így fogalmazzak, vagyis az emberi tudatosság régi energiás hálójáról. Emlékezzetek csak arra, hogy néhányatokat le kellett tépnünk a hálóról, úgy körülbelül három évvel ezelőtt! Engedjétek már el az emberi tudat hálóját, még a spirituális tudatosság hálóját is, mivel ti vagytok a saját hálótok. Tehát miközben mindezeket a dolgokat fogjátok magatok körül látni, azok nem lesznek rátok hatással, mivel ti magatok nem ragaszkodtok a hatalomhoz, attól függetlenül, hogy a többiek a világban ezt teszik.  

     A történésekről beszélve, sok olyan dolognak lesztek szemtanúi, amit sokan látogatásoknak fognak nevezni – ezek fényjelenségek lesznek az égbolton – nagyon szokatlan minták lesznek láthatóak, olyanok, amilyenekhez foghatót korábban nem láttatok. Ezek nem az idegenek/földönkívüliek. Ez az emberiség új tudatossága, amint beérkezik. Égen látható fényjelenségekként fogják őket érzékelni, nem csak éjjel, de nappal is. Nagyon érdekes változásokként lesznek észlelhetőek, leginkább fény energiaként, de más típusú energiaként is. Néhányan az elmén és a szemükön keresztül akarnak majd erre magyarázatot találni, és az idegeknek tulajdonítják majd ezeket a jelenségeket. Pedig ez a ti Új Energiátok, az istenségetek, és az emberiség új tudatosságának a megérkezése. Ne térjetek vissza a régi hatalmi utakhoz, ami szerint egyszerűen csak átadjátok magatokat az idegeneknek!                   

     Ti vagytok a hírnökök! Ti vagytok azok, akikre vártok! 

     Valóban lesznek dimenzionális tudatok, bolygó tudatok, és más helyek tudatai, akik idejönnek, hogy megnézzék és megfigyeljék az eseményeket, de ők nem azért érkeznek, hogy titeket megmentsenek, kimenekítsenek. Nem a válaszokkal érkeznek hozzátok, mivel a válaszokkal ti magatok rendelkeztek. Érezni fogjátok a spirituális családok energiáját. Érezni fogjátok az Új Föld, és a sok más új Földek energiáit, amik a keletkezés állapotában vannak, valamint a beérkező kristályok energiáit, és az újakét, akik egyre közelebb és közelebb kerülnek a Földhöz. Azért képesek egyre közelebb jönni, mert a fátyol vékonyodik. A dráma és a változás időszakában is közelebb fognak jönni, de ne feledjétek, ők nem azok, akik azért lettek ideküldve, hogy titeket megmentsenek.  

     Nincs szükségetek megmentőre! Ti vagytok azok, akikre vártok! 

     Nem kell aggódnotok az olyan dolgok kapcsán, mint étel, öltözködés és szállás, mert azok a dolgok ott lesznek nektek. Nem kell amiatt aggodalmaskodnotok, hogy megmentsétek a világot. Ezzel már megpróbálkoztatok más életeitekben, és az visszaüt! Te egy szuverén létező vagy itt és most a Földön, hogy hallgatóság légy, hogy látomással bíró légy, hogy az légy, aki segít másokat lélegeztetni, és segít a többieknek megérteni, hogy nekik sincs többé szükségük a hatalomra.  

          Hajlamosak lesztek arra, hogy belezuhanjatok a félelembe, hogy beragadjatok a drámába, mert az bizony lesz vastagon! Arra kérlek titeket, hogy emlékezzetek arra, akik vagytok! Arra kérlek benneteket, hogy emlékezzetek arra, hogy létezik ez a dolog, amit Shaumbra Szerviz Központnak hívnak, és aminek a létrejöttében ti magatok segédkeztetek, ahová bármikor elmehettek a saját megújulásotok érdekében. 

     Néhányam azt kérdeztétek –a türelmetlenek – hogy: -„Szóval Tóbiás, Saint-Germain azt mondtátok, hogy az emberek odajönnek majd a küszöbünk elé, eljönnek majd hozzánk! Hol vannak akkor azok, akinek hozzám kellene eljönniük?” Akkor most azt mondjuk nektek, hogy álljatok készenlétben, mert bizony közelednek. Azok, akik úgy érzik, hogy kihúzták a lábuk alól a talajt, azok, akik úgy érzik, hogy egy rémálomban élnek, amiben soha nem akartak volna élni. El fognak jönni hozzátok!  
 

     Új Potenciálok   

     Négy nehéz év áll az emberiség előtt, és azt követően egy új hajnalt fogtok látni. Meg fogjátok látni azt az Új Korszakot, amin ti és mások is együtt dolgoztatok a többi birodalomban! Látni fogjátok, ahogy az testet ölt a Földön! Látni fogjátok, ahogy a régi túlnyomó része eltávozik, és azok, akik nem távoznak, meg fognak változni. Sok újonc bejövetelét fogjátok látni.  

     Szeretnék most egy pillanatot eltölteni itt a világ összes Shaumbrájával! Azt kérem, hogy csatlakozzatok most egymáshoz ebben a térben, és teremtsetek meg egy látomást és egy potenciált! Ez nem egy mentális látomás megteremtését jelenti! A valódi látomás az érzésekből és a szívből ered. Nem kell azzal próbálkoznotok, hogy megteremtsetek egy mentális képet annak kapcsán, hogy milyenek lesznek a dolgok.  

     Azt akarom, hogy érezzetek egy potenciált az emberiség számára. Nem azt kérem, hogy kigondoljatok egy részletes listát arra vonatkozóan, hogy minden embernek szüksége kell, hogy legyen egy tál müzlire, valamint egy pár kényelmes cipőre és egy autóra. Ezek mind az elméből valók. A valódi látomás a szívből ered.  

     Azt kérem, hogy egy pillanatra álljatok le! Idézzétek fel életetek egyik élményét egy pillanat erejéig, ami a teljesség és a boldogság érzését nyújtotta. Lehetett ez egy tengerparton töltött nap, egy erdei séta, vagy talán csak egy kis autóvezetés emléke. Azt kérem, hogy most érezzétek ezt!  

     Látjátok, ilyen egy érzés! Érezzétek! 

     (szünet) 

     Ebben az érzésben általában benne foglaltatik a teljesség érzete, az elégedettség, amikor semmi másra sincs szükséged abban az adott pillanatban. Ez az, amikor elégedettnek és teljesnek érzed magad. Ebben a nagyon különleges pillanatban, amit most talán fel tudsz idézni, minden benne volt. Minden egyensúlyban volt abban az adott pillanatban. Ez a békesség érzése. Ez annak az érzése, amikor nincs szükséged hatalomra. Amikor csak te voltál.  

     Akkor most csatlakozzunk egymáshoz egy, az emberiség számára nyújtott látomás kedvéért, és mielőtt ezt megtennénk, lenne egy pár durva megjegyzésem. Vannak olyan ember csoportok, egyének szerte az egész világon, akik megpróbálkoznak ilyen látomásokkal az emberiség javára, ahogy ezt ők szokták nevezni, pedig amik ezek valójában, azok nem mások, mint nagyon kemény és gyors vágyak. Fogják a saját akaratukat, sőt még a korlátaikat is, és azt ráhelyezik más emberekre. Imádkozó csoportokban üldögélnek. Meditációs csoportokban kántálnak. Ráerőltetik a saját akaratukat a többi emberre. Mi ilyet nem teszünk, mivel ez, drága barátaim, egy hatalmi játszma volt. Azért volt hatalmi játszma, mert ezzel ráerőltették a hiedelmeiket, a vágyaikat, a bizonytalanságaikat, sőt, még a vágyaikat is a többiekre.  

     Mi, mint Új Energiás látomással bírók vagy látnokok, egy potenciált hozunk itt létre. Nem erőltetjük azt rá senkire, nem erőszakoljuk rá senkire. Amit mi teszünk az nem más, minthogy kiküldünk egy érzést, egy tudatosságot potenciálként más emberek számára, akik magukhoz ölelhetik azt, amennyiben azt választják. Azok, akik most veszítik el a hatalmukat, azok, akiknek szinte semmijük, vagy csak alig valamijük marad, belesétálhatnak ebbe a potenciálba, besétálhatnak ebbe a hatalmat nélkülöző útra. Nem a régi energiás látomásban akarunk egy világot létrehozni. Hanem megpróbálunk megnyitni és kiterjeszteni egy látomást az érzéseken keresztül, amit mások magukhoz ölelhetnek, amennyiben azt választják.  

     Amennyiben most belenéztek abba a potenciálba, ami a közeli jövőben vár rátok, hát az meglehetősen rideg és zord látványt nyújt. Elveszett a bizalom, és ennek következtében a remény is. Tehát az előtérbe kerülő potenciálok, azok, amit most az emberiség nagy része lát, nagyon negatívnak és sötétnek tűnnek. Amit mi itt most tenni fogunk az nem más, minthogy megteremtünk egy potenciált, amennyiben ezt akarnák választani, ahol nincs szükség a hatalomra, ahol a visszaélés a múlt emlékezetévé halványul, ahol a teljesség mindenkinél saját magán belülről ered.  

     Vegyünk akkor most egy mély lélegzetet… 

     (szünet)

     …és mindenféle erőltetés nélkül, minden hatalom nélkül, minden mentál hiányában arra kérem rendkívül tehetséges és megáldott zenészeinket, Einat-ot és Gerhardot, hogy jöjjenek ki, és játsszanak nekünk, hogy segítsék ennek a hordozását a zene által, hogy segítsék ennek a potenciálnak a holnapba, a holnaputánba, és az azutánba való eljutását azoknak az embereknek, akik készen állnak egy új tudatosságra.  

     Miközben szól a zene, engedjétek meg Shaumbra magatoknak, hogy kiterjedjetek! Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek! Engedjétek meg magatoknak, hogy az elkövetkezendő négy év hírnökei legyetek! 

     (szól a zene) 

     Lélegezzetek be mélyen Shaumbra! Teremtsük meg a holnap potenciálját, azt az érzést, azt a tudatosságot, amihez mások is csatlakozhatnak, ami által mások is behozhatják az életükbe a teljességet, az istenséget, a beteljesülést, a hatalom elengedését, és valóban beléphetnek az új tudatosságba!  

     Megfigyelni, elengedni és bízni

     Ahogy most belépünk az életetek következő rendkívüli jelentősséggel bíró időszakába, mondanék egy pár egyszerű dolgot, miközben a kerítés mögött állunk! Azt is mondhatnátok, hogy a lényeg az, hogy a hatalom távozóban van. Búcsút mondunk neki, és minden dolognak, amit jelenleg láttok, minden olyan dolognak, amit megfigyeltek, és amit máskülönben esetleg negatívnak vagy rossznak ítélnétek meg, most egyszerűen csak figyeljétek meg azt, hogy mindössze arról van szó, hogy a hatalom távozóban van. Figyeljétek meg, hogy a hatalom hogyan válik önmaga ellenségévé azok számára, akik továbbra is ragaszkodnak az italához, hiszen pont azt próbálja az értésükre adni, hogy itt az ideje annak, hogy elengedjék. Létezik valami ennél nagyobb nagyságrendű.  

     Saját életetekben mostanra már meglehetősen jól tudjátok, hogy maradjatok ki a drámából, és hogy hagyjátok abba önmagatok vádolását! A saját életetekben őrizzétek meg a dolgok egyszerűségét! Egyszerűsítsetek! Tegyétek ezt egy nagyon is fizikai módon a saját környezetetekkel! Tegyétek ezt meg az elmétekben! Tegyétek ezt meg az összes dologgal kapcsolatosan az életetekben! Azáltal, hogy egyszerűsítitek a dolgokat, rá fogtok jönni, hogy jóval könnyebben keresztül fogtok menni ezeken az időszakokon. Kevesebb fog rátok tapadni. Itt most nem arról beszélek, hogy dobjatok ki mindent, amit csak birtokoltok. Hanem arról beszélek, hogy egyszerűsítsetek!  

     Tudatotok jelentős része jelenleg rengeteg részlet kezelésével van elfoglalva. Azt kérném, hogy vegyétek szemügyre az életetekben lévő összes dolgot: szükségesek vagy sem? Itt most nem csak a fizikai dolgokról beszélek, hanem a mentálisakról is, a hiedelmeitekről, az életetekben szereplő összes dologról. Tényleg szükségesek? Valóban szolgálnak téged? 

     Szeretném, ha azt is megfigyelnétek, hogy elméteket mennyire kezelitek még most is hatalmi központként! A legtöbben a nagyobb részét már menesztettétek! Lehetővé tettétek magatoknak, hogy megnyíljatok az istenire és a képzeletre, ugyanakkor még mindig központi hatalmi központként támaszkodtok az elmétekre. Olyan sokkal többek vagytok ennél, és bárcsak megbíznátok abban akik vagytok, és be is engednétek!  

     Amit ebben az elmúlt pár hétben láttatok, az mindössze a kezdet. Jön még több is, ami sok különböző irányból érkezik majd. Nem ítéletet és balsorsot jelzek előre, hanem tömeges változást jósolok. Megjósolom, hogy azok, akik ragaszkodnak a hatalomhoz, meglehetősen kellemetlen méregnek fogják azt találni. És azok, akik továbbra is ahhoz ragaszkodnak, hogy a hatalommal bírók áldozatai legyenek, rá fognak jönni, hogy itt az ideje, hogy elengedjék a régi energiát!  

     Vegyünk egy mély lélegzetet! Az élet jó! Valóban az! 

     Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain. Hamarosan találkozunk! 
 

     És most következzenek a jó hírek 

     (A 3. Shoud-ot követő kérdések és válaszokból) 

      Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain, és ti visszatértetek még többért! (nevetés) 

     És akkor most Shaumbra, következzenek a jó hírek! A jó híreket egy egyszerű formula segítségével el tudom nektek magyarázni. Ez egy fizikai formula, amit én segítettem megírni Einstennel együtt, ami rendkívül egyszerű:  

     „A hatalom összeomlása turbulencia hullámokat kelt, ami egy megfeszített, merev ürességhez vezet, ami pedig elvezet az új tudatossághoz.”  

     Hm. Valóban. Namost akkor nekiállhattok valami hosszú, sivár matematikai formula megírásához, pedig ez egyszerű spirituális fizika - ahogy ezt ti neveznétek. 

     Tehát aminek most a szemtanúi vagytok, az nem más, minthogy a hatalmi központok összeomlanak, és ezt továbbra is látni fogjátok, és ez sok embert megrémiszt majd. Beleinvesztáltak ezekbe a hatalmi központokba – anyagilag, kontroll, irányítási álláspontból, jogosultsági álláspontból – de ezek a központok most elkezdenek összedőlni. Ez turbulencia hullámokat fog kelteni és kiküldeni, ami pedig előcsalja a félelmet, a drámát, és a világ minden részében túlzott reakciókat vált majd ki az emberekből.  

     Ez pedig egy olyan energia dinamikát fog megteremteni, ami létrehoz egyfajta ürességet, és ebben az ürességben az emberek nem tudják majd, hogy mihez kezdjenek. Mindenhol válaszokat keresnek majd, de abban a pillanatban sehol sem találnak majd. És azért nevezem ezt én egy megfeszített ürességnek, mert mindenhonnan feszültség veszi azt körbe. A feszültség hozta létre magát az ürességet. És ez az üresség nem akar üresség maradni, ezért a benne foglalt energiák keresztülmennek majd egy átalakulási folyamaton szerte az egész világon, ugyanakkor a középpont üresnek látszik, és az emberek ezt érezni fogják. 

     A lényeg az, hogy amikor ez az üresség – nem feltétlenül összeomlik, hanem lényegében átalakul – akkor ez az átalakulás behívja a tudatosságot, azaz az új tudatosságot nagyon, de nagyon magas szinten. Az pedig berohan majd, beáramlik, akárcsak a víz, amikor a gát átszakad, és aminek a szemtanúi lesztek majd, azok nagyon, de nagyon gyors és igencsak hatékony megoldások lesznek.  

     Létre fog jönni egy új szociális társadalom – ahogy azt én nevezem – amit ne keverjetek össze a szocalizmussal vagy a kommunizmussal. Ez egy olyan társadalom, ami lényegében odafigyel a szociális igényekre és szükségletekre. Ugyanakkor ez az új szociális társadalom nem fogja hagyni, hogy az áldozatok belőle táplálkozzanak a régi utakon-módokon, ahogy ezt a múltban tették. Ez a szociális társadalom el fogja ismerni minden egyes személy szuverenitását, és ezzel egyidőben elismeri majd a szuverén létezők közötti együttműködést is.  

     Nagyon gyors megoldásokat fogtok látni a globális anyagi helyzetre vonatkozóan. Egy új bank rendszer kiemelkedését fogjátok látni, ami nagyon együttműködő, és nem hatalmi alapokon nyugszik, hanem az áramló, folyékony csere alapon.  

     Látni fogjátok mindazokat a dolgokat, amiről nemrégiben beszéltünk – az új élelem és tápanyag források nagyon gyors kifejlesztését ezen a bolygón. Látni fogtok orvosi fejlesztéseket, amik elképesztő arányban jönnek majd elő néhány régi energiás probléma megoldására, mint amilyen a rák, az AIDS, és mindazok a dolgok, amik alapvetően a régi energiás hatalom kiegyensúlyozatlan energiáinak az eredményei. 

     Briliáns megoldásoknak lesztek szemtanúi az üzemanyag vagy energia krízisetekre vonatkozóan, amik, miután felfedezésre kerülnek, nagyon is nyilvánvalónak fognak tűnni. Ez azt fogja majd okozni, hogy az emberek a fejüket csóválva töprengjenek el azon, hogy miért is nem látták ezt már korábban is. Ezek a megoldások tiszták, hatékonyak lesznek, és bőségesen rendelkezésre fognak állni. Mind ugyanabba az átfogó mintába esnek majd bele, ami szerint nincs szükség hatalomra, és ez majd visszahozza a szuverenitást ez egyének számára.  

     Amikor a hatalom fogalmat használom, ezzel egy fizikára utalok, aminek a szembenálló, ellentétes töltésekhez van közük – a negatívhoz és a pozitívhoz. Föld tudatossága már hosszú idők óta ezen alapszik. Hiszen erre épült maga a Föld. Ezért elért egy érettséget és egy pontot, ahonnan kezdve a régi értelemben vett egymással szembenálló és ellentétes, összeütköző energiáknak nem kell többé létezniük. Plusz sokan vannak olyanok, akik ezt bevették, illetve akik befektettek ebben az egész hatalmi sémába, és akik rá fognak jönni, hogy valóban nincs erre szükségük.  

     Magára a Föld eredetére, valamint a dimenziókra, magára az időre és térre vonatkozó sok-sok kérdés is válaszra lel majd ennek az új tudatosságnak az eredményeképpen. Egy pár nehéz esküdtszék áll még előttetek, mindannyiunk előtt. Pánik és félelem lesz, vádaskodások és ujjal mutogatások lesznek, és lesznek kísérletek a hatalomhoz való ragaszkodáshoz. Bármikor, amikor azt halljátok majd, hogy az emberek azt mondják, hogy vissza kellene térnünk a régi szép napokhoz, akkor helyettesítsétek azt ezzel: - „Továbbra is irányítással és hatalommal kellene bírnom!” – Ez mindössze ezt jelenti. 

     Ebben az életetekben Földi utazásotok legfantasztikusabb részében tartózkodtok, abban a részben, amire próbáltatok a többi birodalomban, amire minden lehetséges módon felkészítettétek magatokat jelenlegi életetekben. Ez a ti időszakotok, a hírnököké, hogy előtérbe lépjetek – nem azért, hogy prédikáljatok és hogy igét hirdessetek vagy térítsetek, nem azért, hogy azt mondjátok az embereknek, hogy mennyire igazatok is volt, vagy hogy ők mekkorát tévedtek, hanem azért, hogy az új tudatosság Szabványaiként legyetek itt. Mert amikor ez az üresség megtelik és a tudatosság bejön, akkor szükségük lesz majd a hozzátok hasonló emberekre, azokra, akik integráltak, akik ezt leföldelik, és akik egy ésszerű és magas tudatossággal bírnak. Megemelem a kalapom kivétel nélkül mindannyiótok előtt azért a munkáért, amit végeztek!  

(Fordította: Telegdi Ildikó) 

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó   

    A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

    A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

    A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

    A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

    Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

    Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403