Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az angyali hierarchiák

2009.01.11

Mennyei hierarchiák ISTEN NAP ATYA

ELSŐ SZFÉRA: Égi tanácsadóként szolgáló angyalok

Szeráfok - Isten trónja mellett, a tiszta szeretet angyalai
Kerubok - a fény őrzői, a bölcsesség és harmónia angyalai
Trónok – a bolygók kísérő angyalai

MÁSODIK SZFÉRA: Égi kormányzók

Birodalmak – feladatuk a spirituális és materiális világok összehangolása
Erények – csodatévő angyalok, hatalmas tömegű Isteni energiát képesek közvetíteni
Hatalmasságok – ők az egész emberiség lelkiismeretének hordozói, születés és halál angyalai is ide tartoznak.

 HARMADIK SZFÉRA: Égi küldöttek

Fejedelemségek – minden nagyobb csoport őrangyalai /városoké és nemzeteké/
Arkangyalok – fényhozók és az emberiségért dolgozó Angyalok
Angyalok – közvetlenül az emberi, egyéni ügyekkel foglalkozó angyalok, segítenek abban, hogy egyre tudatosabb lénnyé válj.

Isten a nap, az Angyalok a sugarak

Az angyal szó jelentése: küldött, az Isten küldöttei, üzenethordozók.A lelkünkre hatnak leginkább.

Az angyalok energia halmazok, fénylények. A szárnyaik az antennák, amivel fogják a mi rezgéseinket. Az angyalok segítenek, hogy közelebb jussunk életfeladatunk megtalálásához is. Mindig velünk vannak, ha hisszük, ha nem.

Mindenkinek van egy őrangyala születése pillanatától, nem hagyhat el, csak segítséget hívhat. Az a feladata, hogy mindenben segítsen és támogasson.

Az angyalok neme: nincs nemük, lehetnek női és férfi neműek, a feladatuktól függ milyenek. Feladatuk nagyságától függ, hogy néznek ki. Lehetnek: nagyok, kicsik, ember alakúak, fénypontok, tejútnyi méretűek, de igazából: pulzáló fénylények. Testük több helyen is létezik egy időben, a mi kedvünkért lassítják le magukat, hogy láthassuk őket. Nevük sincs, csak vibrációjuk, csak az emberek szeretik nevén nevezni a dolgokat.

Lucifer volt Isten első angyala, aki nem bukott meg, hanem önként vállalta a polaritást, hogy az egyensúly megmaradjon, és lehetőségünk legyen választani, hogy melyik oldalra állunk.

Az angyalokat minden esetben lehetőségünk van kérni, hogy segítsenek. Egy kivétel van, amikor kérés nélkül is segítenek: Ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Bármit teszünk, gondolunk mindenben támogatnak és segítenek, soha nem ítélkeznek, feltételek nélkül szeretnek minket. A mi boldogságunk az ő jutalmuk.

Ahhoz, hogy igazán tudjanak segíteni, fel kell ajánlanunk, és el kell tudnunk engednünk problémáinkat /ha feladunk egy levelet, sem kísérjük végig a levél útját, hanem meg bízunk a postában, hogy kézbesíti/. Nincs túl nagy, vagy túl kicsi probléma az angyalok számára. Bármiben tudnak segíteni /parkolóhely, pénz, egészség/.

Az angyalok felé való megnyílás lényege egyszerűen az, hogy olyan állapotba kerülj, melyben a szíved nyitott. Írás közben ne próbáld fogalmazni vagy megváltoztatni azt, amit leírtál, mert az úgy jobban hangzik. Minden ítélkezés nélkül írj, mintha diktálna valaki. Az angyalok úgy közelítenek hozzánk, hogy befogadhassuk őket.

Ha nem vagy biztos benne, hogy kaptál üzenetet, akkor kezd előröl a gyakorlatot. Bármi érkezik válaszul, fogadd el kritizálás nélkül, mert csak így tudod nyitva tartani szívedet.

MIBŐL ÁLLAPÍTHATOD MEG, HOGY ANGYALOD SZÓLT HOZZÁD, vagy csak saját GONDOLATAIDAT HALLOD?

Elméd tele van ítéletekkel és megmondja, mit tegyél, hogyan és mikor. Meg ilyen szavakkal, hogy KELLENE. Nem kell semmit sem elfogadnod, és megtenned, ha nem akarod. Azt, pedig MINDIG közli veled, ha valamit rosszul csinálsz. Angyalod hangja nyugodt és együtt érző, néha fanyar és néha rímekben szól hozzád. SOHA NEM ÍTÉLKEZIK, NEM MONDJA, HOGY ROSSZUL TETTÉL VALAMIT, NEM IRJA ELŐ, MIT TEGYÉL, kivéve, ha azt kéri, FIGYELJ, JOBBAN BEFELÉ vagy SZERESD JOBBAN SAJÁT MAGAD. Mindig a dolgok jó oldalát, hangsúlyozza és építő jellegű tanácsokat ad.

MÁS HANGOK: A VEZETŐK irányt mutatnak, és előre jeleznek dolgokat. A FÖLDÖNKIVÜLIEK hangja személytelenebb és nézőpontjuk univerzálisabb. A TERMÉSZET SZELLEMLÉNYEINEK feladata: a Föld és teremtményeinek növekedésével és jólétével kapcsolatosak. ÉSZREVEHETŐK a HANGOK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGEK és teljesen KÜLÖNBÖZŐ ÉRZÉSEKET KELTENEK BENNED.

ANGYALI ÉRZÉSEK KAPCSOLAT FELVÉTELNÉL: Szeretet érzés, jobban elfogadod saját magad, mély belső béke, érzés, hogy gondoskodnak rólad, megbecsülnek és elismernek.

FIZIKAI JELEK: Végig fut rajtad a hideg, libabőr, bizsergés, szokatlanul tisztán és messzire látsz, könnyezés, édes virágillatot érzel.

…GYAKORLÁS, GYAKORLÁS, és megint csak GYAKORLÁS!