Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mire használható az emberiség 12 alapprogramja?

2010.07.02
Mire is használható az Emberiség 12 pozitiv és negativ programjának a mérése illetve tisztítása!
 
 
 
Ha azon lelkek közé tartozunk, aki feladatul kapták vagy választották, hogy „lélekfény ébresztők” lesznek, vagy azzá válni szeretnének, fontos végig gondolni vagy újra gondolni a pozitiv és a negativ programokat!
Az újragondolás egyben átfolyatást is jelent önmagunkon elsősorban, majd azokon a lelkeken, akik eddig minden igyekezetünk ellenére sem voltak segíthetők!
Komoly változások vannak folyamatban, hihetelen sok Tudás és Kegyelem energia árad felénk segitve a lelkeket önmaguk és sorsuk megértésében és jobb döntések illetve választások meghozatalában! A Bak jelbe átmenő Plútó, ami majd 2012-ben lesz végleg ebben a jelben, most is megmutatja változást sürgető és a változás lehetőségeit, megadó minőségeit! A Bak jel a tudatosulás jele, a Plútó a „mély belső átalakulás” planétája! De a Plútónak van egy nehezebb arca is. Ha nem tanulunk önként kényszerítő erők, által tanít! Ilyen a betegség, nehézségek tanítása, a próbatételek, megpróbáltatások! „Mély belső átalakuláson keresztül feloldódik”! Mondják a Tanítások!
A Föld Kristályszentélye is bejelentkezett a segítségünkre! A tudattalan tanítása által! Eddig nem itt tisztítottunk, illetve sejtettük, hogy lehet még valami az „önsorsrontó, nehézsorsú, megmentő, mártir, szegénységi, halál” programokon is túl, ami még fogva tarja a lelkeket!
Aki keres, az talál is! Megtaláltuk vagy inkább megtalált az újabb szempontrendszer. A tudattalan mélységes sötétsége, ami talán lehet félelmetes is, de lehet biztonságot adó bizonyosság is. Bizonyosság, hogy a Felemelkedés fontos pólusa a leföldeltség. Felemelkedhetünk ugyan, de hol van a visszatérés biztonsága. Mivel a Földet választottuk ebben az inkarnációban lelkünk színpadaként, itt kell leföldelődnünk! Miért is! Hogy itt lehessünk boldogok!
Hiszen minden lélek ezt keresi. A Fényt és a Boldogságot! Fényben lenni, azaz szeretve lenni! Boldognak lenni, megtalálva az elveszett egység állapotát!
Sajnos nem tudunk kitörni a polaritás világából, de tudunk felül emelkedni. A földi kereszt szenvedéseiből való Felemelkedés a „kvintesszencia”. a rálátás, az átlátás és a tudatosulás Kegyelme!
Mit kezdjünk ezekkel, az információkkal segítőként? A tisztítások által felemelkednek a lelkek, esélyt teremtve a tisztán látásra! Először mérjük a programok százalékos meglétét. Hány százalékban működik a pozitiv illetve a negativ programok minősége? Ennek értelmében kérjünk Fényt és megértést a program tartalmának tisztulására. Kérjük a Fényt, hogy mutassa meg a valóságot és kérjük a megértést, hogy Jó-vá tehessék a lelkek a programok sötét oldalát!
  • Leföldelés a Föld Szentélyhez, felhangolás az Égi Szentély energiáira!
  • A tisztítás hagyományos technikája után a tudattalan tartalmai mérendők és tisztítandók!
  • Fontos a „Belső gyermek” is, hiszen ezeken, a szinteken is sok a gond!
  • Fényszálak visszahangolása az öngyógyítás érdekében! A „12 csakra” tisztítása!
 
Áldó szeretettel!