Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élet a fizikai síkon

Cikkek

A kokárda eredete

2009.03.14

 

A föld

2009.03.14

 meditációk különös, finomszövetű világában, olykor csendes titkok vonulnak fel lelki szemünk előtt. Titkok, melyek csupán zajos elménk számára láthatatlanok.
Végtelen létünk szemlélését tapasztalataim szerint jobb keretekben, határvonalak mentén folytatni.
Ilyen képzelt határ a 7 szféra, s alkotói földi létünktől poklokon és mennyeken át egészen a tudattalan mélységek fénylő forrásáig.
Meditációs gyakorlataim egy időben, s talán jobb híján ezen szférák tanulmányozásának szenteltem.
Nem állítom, hogy igaz, amit itt leírva talász, s azt sem hogy nem. Egyszerűen csak ezt láttam, s most örömmel vetítem eléd e látomást.

 

A változás

2009.03.10

Valamikor 2008 tavaszán járt Magyarországon egy szervezetfejlesztő az USA-ból és azt merte állítani, hogy 10 éven belül a nyugati gazdasági társadalmi rendszer összeomlik. Amikor ezt valami dögös hírként említettem ismerőseimnek, meglepetésemre azt válaszolták jó páran: „10év? Á, dehogy! Sokkal hamarabb”.
Lehet, hogy nekik lesz igazuk?!
 

Párkapcsolatok

2009.03.09

Nehéz beszélni a párkapcsolatról, hiszen annyi könyv, cikk íródott már e témáról, oly sokat tapasztaltunk már, és még mindig szolgál újdonságokkal, még mindig van mit tanulnunk.

 

Sexus-eros-filia-agape

2009.02.01

 

A 7 főbűn

2009.02.01

A bűn szó a német nyelvben az "elkülöníteni" szóra vezethető vissza, és az Istentől való elkülönülést jelenti. A bűnös ember ennek megfelelően Istentől távol, teljesen elveszve él. Ha az istenit középnek, értelemnek és mélységnek tekintjük, akkor ez az elveszett állapot a közép, életünk középpontjának az elvesztésévé lesz. ...

 

« előző

1 | 2 | 3