Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esszénus ima

Hétfő:
„Mennyei Atyám! Küldd el Nap Angyalodat, hogy segítse építeni testem templomát. Mennyei Atyám! Áraszd rám kegyelmedet! Küldd el Kegyelmed Angyalát, hogy segítse építeni szellememet! Ahogyan a nap energiája élteti testem, úgy szellemed, kegyelmed ereje formálja szellememet, hogy teljesen a Te dicsőségedet szolgáljam.”
 
Kedd:
 „Mennyei Atyám! Küldd el Levegő Angyalodat, hogy segítse építeni testem templomát. Mennyei Atyám! Küldd el Bölcsesség Angyalodat, hogy segítse építeni szellememet. Ahogyan a levegő átjárja testem, úgy járja át a bölcsesség szellememet.”
 
Szerda:
 „Mennyei Atyám! Küldd el Víz Angyalodat, hogy segítse építeni testem templomát! Mennyei Atyám! Áraszd rám szereteted! Küldd el Szereteted Angyalát, hogy segítse formálni szellememet! Ahogyan a víz átjárja testem, úgy járja át a szeretet szellememet.”
 
Csütörtök:
 „Mennyei Atyám! Küldd el Föld Angyalodat, hogy segítse építeni testem templomát. Mennyei Atyám! Küldd el Munka Angyalodat, hogy segítse formálni szellememet, hogy munkámmal mindenkor a Te teremtő akaratod eszköze legyek, hogy teljességemmel a Te dicsőségedet szolgáljam.”
 
Péntek:
 „Mennyei Atyám! Küldd el Élet Angyalodat, hogy segítsen bekapcsolódni az élők közösségébe. Mennyei Atyám! Küldd el az Örök Élet Angyalát, hogy segítsen bekapcsolódni Krisztus titokzatos testébe.
 
Szombat:
„Mennyei Atyám! Küldd el az Élet-Öröm Angyalát, hogy segítsen bekapcsolódni az emberi sorsközösségbe. Mennyei Atyám! Küldd el Béke Angyalodat, hogy segítse megteremteni belső békémet!”
 
Vasárnap:
„Mennyei Atyám! Tudom, hogy testemmel Föld Anya gyermeke vagyok, lelkemmel pedig az én Mennyei Atyám gyermeke vagyok. Tudom, hogy halálom után testem visszakerül Föld Anyához, lelkem pedig hazaszáll az én Mennyei Atyámhoz.”