Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelek

Cikkek

Üzenetek

2009.03.22

2008. október 30-án a délutáni órákban (durva viharok* majd briliáns szivárvány jelezte) terünkben működésbe állt az a jelátalakító, melyen át minden mágusi fokozatra méltó és alkalmas egyén a személyes továbblépéséhez specifikus kódokat az éterből venni képes. Ehhez nyújt(hat) segítséget, szervezett formában követhető tanításként ez a leirat. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek

Istenek alkonya az eurozónában

2009.02.18

Götterdämmerung az euro zónában
Telegraph

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek

Komoly meglepetést tartogat az olvadó jégsapka

2009.02.08

2009.02.07. 10:00

A Torontói Egyetem kutatócsoportja által pénteken közzétett tanulmány szerint hibásak voltak a sarkvidéki jégsapkák elolvadásának következményeire vonatkozó eddigi számítások. A kutatók szerint a nagymennyiségű víz megváltoztatja a bolygó egyensúlyát is, aminek következtében a Föld forgástengelye 500 méterrel kerül távolabb a jelenlegi pozíciójától, egyes területeken pedig akár 25 %-kal nagyobb mértékben nőhet a tengerszint, mint az korábban gondolták.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek

2008. év természeti eseményei

2009.01.10

Az alábbi címmel NEM értek egyet. Földanya nem áll "bosszút". Milyen szülő az, aki megtorol valamit gyermekén? Inkább: aki beteg, annak láza van, hogy a megemelt hőmérséklettel gyógyítsa szervezetét. A globális felmelegedés is a betegség gyógyítására szolgál. Az egy másik és nagyon fontos  kérdés: miért beteg Földanya?

Földanya bosszúja: itt a 200 milliárd dolláros büntetés!
2009.01.09. 05:40

A kínai földrengés, a világ számos pontjára lesújtó trópusi viharok és az egyéb természeti katasztrófák következtében 2008-ban 220 ezren veszítették életüket a károk pedig elérték a 200 milliárd dollárt (39 ezermilliárd forintot). Bár az előző évhez képest ötödével 750-re csökkent a pusztító természeti csapások száma, mind az áldozatok száma, mind a károk pénzben kifejezett értéke emelkedett.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek

Nemzetek tűnhetnek el a klímaváltozás miatt

2009.01.10

A klímaváltozás miatt folyamatosan növekszik a tengerszint, ez pedig destabilizálhatja a szigetországokat és világméretű konfliktusokat robbanthat ki az energia- és az élelmiszerforrásokért - állítja az ausztrál hadsereg. A növekvő tengerszint arra kényszerít néhány államot, hogy földet vásároljon más nemzetektől.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek

Energia-jel

2009.01.08

Az itt idézett hírek alkalmasak a fejlődésében más tartományban tartózkodó szellemtestvérünk  lelkének jelen fizikai testében tartozkodásának megzavarására. Mégis: az Élet örök, ezt már a tudományos fizika is bizonyította. Mitől is félhetnénk - Önnönmagunkon kívül? Különben is: félni annyi, mint félelmünk tárgyát magunkhoz vonzani.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jelek